NETTIAPURI.FI

Laadukkaat nettisivut edullisesti

Alueena koko Suomi!

Nyt tammikuun loppuun asti nettisivut alkaen 350 € + alv24% (norm. 390 € + alv24%)

Internet-sivujen suunnittelu ja toteutus edullisesti

Tarvitsetko uudet kotisivut yritykselle tai yhdistykselle? Perus kotisivut noin kuudella sisältösivulla aina kiinteään hintaan 390 € + alv24% (nyt tammikuun loppuun asti tarjoushintaan 350 € + alv24%). Jos tarvitset laajemmat kotisivut, sovitaan hinnasta erikseen. Teen nettisivuja Pääkaupunkiseudun sekä koko Suomen alueella. Laskutan vasta sitten, kun nettisivut ovat täysin valmiit. Nettisivuista tulee nykyaikaiset ja ne skaalautuvat puhelimen-, tabletin- sekä tietokoneen näytöille. Kun nettisivut ovat valmiit, saat käyttöösi oman julkaisujärjestelmän. Teen myös nettisivujen muokkauksia. Ota yhteyttä ja kerro millaiset nettisivut sinä haluaisit!

Asiakastarina:

Kahvila Ravintola Kaisa

Nettiapuri, on kyllä ihan parasta, mitä on tarjolla nettisivujen tekemiseen erittäin kohtuullisella hinnalla.
Usein pelkkä suunnittelupalaveri maksaa pari tonnia, ennen kuin on edes saatu mainostoimiston väkeä käymään paikan päällä.
Anttoni eli nettiapuri teki meille superedullisesti just sellaisen onepagen, minkä olimme toivoneet ja murto-osalla niistä kustannuksista, mitä ns isoilta toimistoilta saa.
Lopputulos on toivottu ja tykätty.

Keep it Simple

Kahvila Ravintola Kaisa

Kaisa Liski

Tiia Pirkola
Tiia Pirkola
18:30 27 Nov 19
Erittäin ystävällinen ja joustava palvelu sekä hinta-laatusuhde kohdillaan. Suosittelen!
Elisa Venojärvi
Elisa Venojärvi
14:05 27 Nov 19
Tilasin Nettiapurilta yritykselleni kotisivut. Yhteydenpito ja toteutus oli oikein sujuvaa. Olen lopputulokseen enemmän... kuin tyytyväinen. Suosittelen!lue lisää
ERE
ERE
19:16 18 Oct 19
Erittäin nopea ja hyvä palvelu!
Joni Hakala
Joni Hakala
14:39 17 Jul 19
Yritys teki firmalleni kotisivut ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Hinta-laatusuhde ei voisi ainakaan omasta... mielestäni parempi olla. Yhteydenpito ja toteutus erittäin sujuvaa. Suosittelen ehdottomasti kyseisen firman palveluita jos sinulla on aikomus toteuttaa kotisivut!lue lisää
Katso kaikki arvostelut
js_loader
5/5

”Toiveen mukaiset sivut – oikeastaan paremmat kuin osasin odottaakaan, tulivat valmiiksi nopeasti ja hinta oli edullinen. Yhteydenpito oli vaivatonta viesteillä ja puhelimitse. Suosittelen ilman muuta, jos tarvetta uusille nettisivuille!”

5/5

”Erittäin ystävällinen ja joustava palvelu sekä hinta-laatusuhde kohdillaan. Suosittelen!”

5/5

”Anttoni tekee loistavaa jälkeä ja ottaa työn tilaajan tarpeet huomioon. Nettisivujeni päivitys nykyistä tarvetta edustavaksi onnistui mutkitta!”

Tustustu työnäytteisiin

Asiakkaita

Internet-sivujen eteneminen

Webhotellin hankinta

Aluksi hankitaan verkkotunnus sekä webhotelli. Jos sinulla on jo verkkotunnus ja webhotelli valmiina, voin asentaa WordPressin nykyiseen webhotelliin. Verkkotunnuksen voi myös siirtää toiselle palveluntarjoajalle.

Internet-sivujen sisältö

Sisältötekstit sekä mahdollinen hinnasto tulee olla valmiina, ennen kuin alan tekemään sivuja. Sinulla voi olla kuvat joko valmiina, tai sitten voin käyttää kuvapankin kuvia.

Toteutus alusta loppuun

Teen sivut valmiiksi WordPressillä. Voit käydä kesken työn katsomassa miltä sivut näyttävät ja pyytää muutoksia sivuille. Laskutan vasta sitten, kun sivut ovat valmiit.

Ota yhteyttä ja kerro millaiset kotisivut sinä haluaisit!

Sähköposti

Puhelin

(Puhelu normaalihintainen)

0403629218

Ota yhteyttä

    Avainsanoja

    Kotisivut, kotisivut yritykselle, nettisivujen teko, pienyrittäjän kotisivut, sivusto, wordpress koulutus, wordpress kotisivut, kotisivujen teko, nettisivut, nettiapuri, kotisivut, webhotelli, hosting, domain, verkkotunnus, nettisivut yritykselle, nettisivut edullisesti, nettisivujen teko, website, nettisivujen teko hinta, nettisivujen hinta, nettisivut hinta, nettisivu teko hinta, kotisivujen hinta, kotisivujen teko hinta, kotisivut hinta, kotisivut teko hinta, pienyrittäjän kotisivut, pienyrittäjän nettisivut, wordpress, sivuston, sivusto, sivun, wordpress hinta, web desing, webdesing, verkkosivut yritykselle, verkkosivut hinta, verkkosivujen teko, verkkosivut teko hinta, verkkosivujen teko hinta, kotisivujen hinta, webdeveloper, web developer, webmaster, web master, web, web desinger, webdesinger, web sivut, web sivu, webmail, kotisivu, nettisivu, verkkosivu, internetsivu, domain haku, domainhaku, domain rekisteröinti, verkkotunnus rekisteröinti, parhaat kotisivut, edullinen kotisivu, edullinen nettisivu, edullinen verkkosivu, halpa nettisivu, halpa verkkosivu, halpa kotisivu, laadukas nettisivu, laadukas verkkosivu, laadukas kotisivu, ylläpito, nettisivu ylläpito, verkkosivu ylläpito, kotisivu ylläpito, kotisivu muokkaus, kotisivun muokkaus, nettisivu muokkaus, nettisivun muokkaus, verkkosivu muokkaus, verkkosivun muokkaus, nettisvu päivitys, nettisivun päivitys, kotisivu päivitys, kotisivun päivitys, verkkosivu päivitys, verkkosivun päivitys, nettisivu, nettisivut, nettisivujen, nettisvuista, kotisivu, kotisivut, kotisivujen, kotisivuista, verkkosivu, verkkosivujen, verkkosivuista, verkkosivut.