Tietoa nettisivun ostajalle!

Jos olet vasta perustamassa yritystä ja mietit yritykselle nimeä, niin silloin kannattaa tarkistaa haluamasi verkkotunnuksen saatavuus ensin.

Sitten tarvitset webhotellin, minne verkkotunnus rekisteröidään ja minne WordPress järjestelmä asennetaan.

Jos sinulla on jo verkkotunnus ja webhotelli ja haluat uudistaa nettisivusi, niin nykyisen nettisivun voi kopioida tiedostojen kautta. Sitten WordPress asennetaan webhotelliin ja voin tehdä nettisivut olemassa olevalla sisällöllä tai sitä muokaten.

Nettisivujen sisältöä tulisi olla tarpeeksi, mutta ei kuitenkaan liikaa, ainakaan putkeen, jotta lukijan mielenkiinto pysyisi yllä. Palvelut ja niiden hinnat tulisi olla selkeästi esillä omissa osioissaan. Yhteydenottolomake on hyvä lisä ja helpottaa yhteydenottamista.

Kuvat olisi hyvä olla ammattimaisia ja hyvälaatuisia, jotta ne luo raikkaan  ja nykyaikaisen tunnelman sivuille. laadukkaita kuvia saa ilmaiseksi kuvapankeista.

Nettisivujen on tärkeää toimia kaikilla laitteilla ja mukautua kaikenkokoisiin näyttöihin. Osioiden pitää skaalautua oikein esimerkiksi pieneen kännykkäruutuun niin, että mikään osio ei mene päällekkäin, eikä tekstit mene yli ruudun.

Jos sinulla on yhteistyökumppaneita, niin ne olisi hyvä olla esillä selkeästi esimerkiksi jokaisen sivun alareunassa.

Ylävalikko tulisi olla selkeä. Ylävalikossa olisi hyvä olla vain pääotsikot. Loput sivuista voi olla alasvetolaatikossa.